Η Apple Κυκλοφόρησε Τη Χειρότερη Θήκη Για Το iPhone

Η Apple Κυκλοφόρησε Τη Χειρότερη Θήκη Για Το iPhone

Η Apple κυκλοφόρησε μια θήκη ντροπή για το iPhone που είναι εδώ να βοηθήσει όσους έχουν πρόβλημα με την μικρή μπαταρία του κινητού, όμως ούτε αυτό καταφέρει να κάνει σωστά. Ονομάζεται “Smart Battery Case” και ανταγωνίζεται τις θήκες Mophie που για χρόνια προσφέρουν την ίδια λύση.

Η Smart Battery Case είναι μια θήκη σιλικόνης που στο πίσω μέρος της έχει ενσωματωμένη μια μπαταρία. Στο κάτω μέρος της έχει μία υποδοχή Lightning που συνδέεται το iPhone και ένα Lightning Connector που φορτίζει τόσο τη θήκη όσο και το κινητό.

Όμως υπάρχουν δύο προβλήματα: α) αν και η ομορφιά είναι κάτι αντικειμενικό, πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε ότι είναι η ασχημότερη θήκη της Apple για τα iPhone, και β) η ενσωματωμένη μπαταρία έχει χωρητικότητα μόλις 1,677 mAh και έτσι δεν μπορεί να φορτίσει στο 100% τη μπαταρία των 1715 mAh του 6s.

Όπως και να έχει, η Smart Battery Case είναι συμβατή με iPhone 6 και 6s, είναι διαθέσιμη σε μαύρο και λευκό χρώμα (ανάλογα το χρώμα του κινητού) και αυξάνει τον χρόνο ομιλίας στις 25 ώρες, τον χρόνο αναπαραγωγής βίντεο στις 20 ώρες, και τη χρήση Internet στις 18 ώρες. Επίσης συνεργάζεται με το iOS, και έτσι φαίνεται στην οθόνη κλειδώματος και στο κέντρο ειδοποιήσεων η στάθμη της.

Έχει κυκλοφορήσει στο Apple Store και μπορείτε να την αγοράσετε με $99.00. Στο γερμανικό κατάστημα κοστίζει €119.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.