Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Θα Κρύψει Την Εμπρόσθια Κάμερα Στα Επόμενα iPhone

iPhone 5

Μια αίτηση για πατέντα που υπέβαλλε η Apple το 2013, και ανακαλύφθηκε από το Apple Insider, υποδηλώνει πως η εταιρία του Cupertino θα κάνει το design των επόμενων iPhone πιο απλό. Με τίτλο “Electronic Device with Camera Flash Structures”, η πατέντα παρουσιάζει μια κάμερα και ένα φλας που μπορούν να κρυφτούν κάτω από το ακουστικό τηλεφώνου που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του κινητού.

Όπως γνωρίζετε, η εμπρόσθια FaceTime κάμερα δεν διαθέτει φλας. Το τελευταίο καιρό όμως, οι εταιρίες προσπαθούν να βγάλουν τα λεγόμενα “selfies phones” με καλή εμπρόσθια κάμερα και φλας. Η HTC αρχίζει να τοποθετεί κάμερες με ανάλυση 5 megapixel στο μπροστινό μέρος, αλλά η Sony είναι αυτή που κλέβει τη παράσταση με το Xperia C3. Αυτό κουβαλάει 5MP εμπρόσθια κάμερα με ευρυγώνιο φακό 25mm και LED φλας. Είναι απολύτως λογικό λοιπόν η Apple να προσπαθεί να ικανοποιήσει το κοινό της με μια αντίστοιχη κίνηση.

Δεν περιμένουμε το iPhone 6, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο, να διαθέτει κρυμμένη κάμερα, ούτε -φανερό- LED φλας αν οι διαρροές είναι σωστές. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα δουλεύει η κρυμμένη κάμερα, και το σημαντικό, με τι ποιότητα θα τραβάει φωτογραφίες. Επίσης, θα πρέπει να μειωθεί και το μέγεθος των περιθωρίων (bezels) αν η Apple θέλει να κρατήσει όμορφο και συμμετρικό σχεδιασμό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: