Η Apple Θέλει Να Βάλει Τέλος Στα Σπασμένα iPhone

Οι Επίσημες Θήκες Των iPhone 6 Και iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus Green Silicon Case

Η Apple θέλει να θέσει νέα standards σε ότι αφορά την ασφάλεια των iPhone στις πτώσεις πατεντάροντας έναν νέο μηχανισμό και απαιτώντας από τους συνεργάτες της περισσότερα.

Η αμερικάνικη εταιρία πατένταρε έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορεί να προστατέψει τα σημαντικά μέρη του κινητού. Σύμφωνα με τη πατέντα, οι αισθητήρες του iPhone (όπως το επιταχυνσιόμετρο και το μαγνητόμετρο) θα μπορούν να καταλαβαίνουν με ποιον τρόπο το κινητό πέφτει, και με τη δόνηση θα μπορεί το κινητό να αλλάζει πορεία προστατεύοντας την οθόνη ή την κάμερα, ανάλογα τη περίσταση. Φυσικά, αυτοί οι υπολογισμοί θα γίνονται μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου έτσι ώστε πριν προσγειωθεί να έχει αλλάξει πορεία. Η Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το hardware που έχουν ήδη όλα τα iPhone (και με ενημέρωση λογισμικού να ενσωματώσει αυτό το χαρακτηριστικό στα iPhone), αλλά θα μπορούσε να βάλει και έναν ειδικό μηχανισμό για καλύτερη περιστροφή του κινητού.

Επιπρόσθετα, η Apple πλέον αποτελεί από τις συνεργάτιδες να δημιουργούν θήκες οι οποίες θα προστατεύουν το κινητό της από πτώσεις έως 1 μέτρο σε σκληρές επιφάνειες από οποιαδήποτε πλευρά και αν πέσει. Διαφορετικά οι θήκες δεν θα παίρνουν τη πιστοποίηση «Made for iPhone». Επιπλέον, οι θήκες στο μπροστινό μέρος θα πρέπει να προεξέχουν 1 χιλιοστό για να μην ακουμπάνε στην οθόνη και δεν θα πρέπει να κατασκευάζονται με υλικά που είναι επιβλαβή για το περιβάλλον (όπως Formaldehyde και Phthalates).

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.