Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Νέο Apple TV Έρχεται Με Siri Και Εφαρμογές

Apple TV

Το Apple TV έχει πλέον παλιώσει, έχει πέσει η τιμή του, και όπως όλα δείχνουν η Apple θα το ανανεώσει κάποια στιγμή φέτος. Σύμφωνα με πληροφορίες του BuzzFeed News, η Apple στο συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2015 που θα πραγματοποιήσει τον Ιούνιο θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο και θα είναι αρκετά αναβαθμισμένο για να αντιμετωπίσει το ανερχόμενο Android TV.

Τι παραπάνω έχει να προσφέρει η Apple; Λέγεται ότι η εταιρία θα ενσωματώσει στη συσκευή το chipset A8 της το οποίο θα επιτρέψει την αναπαραγωγή 4K βίντεο, θα φτιάξει ένα App Store στο οποίο θα υπάρχουν εφαρμογές και παιχνίδια για το TV, για αυτό το λόγο θα τοποθετήσει μεγαλύτερη μνήμη, και τέλος θα φέρει τη Siri στη τηλεόραση για ευκολότερη πλοήγηση μέσω της φωνής.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, η Apple θα λανσάρει τον Σεπτέμβριο μια συνδρομητική υπηρεσία η οποία αρχικά θα διαθέτει περίπου 25 κανάλια (όπως ABC, CBS, Disney, Fox) τα οποία θα είναι προσβάσιμα μέσω iOS συσκευών και Apple TV. Θα έχει κόστος $30-$40 και θα απευθύνεται σε Αμερικάνους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: