Η Apple Ζητάει 40$ Από Την Samsung Για Κάθε Συσκευή Που Πουλάει

Η Samsung Καλείται Να Πληρώσει $930,000,000 Στην Apple

Apple vs Samsung

Φαύλος κύκλος έχουν καταντήσει οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ της Apple και της Samsung. Λίγες μέρες πριν είχαμε αναφέρει ότι η αμερικάνικη εταιρία είχε δικαιωθεί σε μια σειρά δικαστικών διενέξεων και ανάγκασε την Samsung να πληρώσει 930,000,000 δολάρια για παραβίαση πατεντών.

Στην αδηφάγο Apple όμως, φαίνεται ότι δεν της αρκούν τα κεκτημένα καθώς άρχισε έναν καινούριο κύκλο διαμαχών στα δικαστήρια που αφορά ένα νέο πακέτο πατεντών, που υποστηρίζει ότι καταπάτησε η Samsung. Οι ευρεσιτεχνίες σχετίζονται με λειτουργίες όπως είναι οι slide to unlock, autocorrect, data synchronization, unified search και το tap on phone number to dial.

Μάλιστα ο αμερικάνικος κολοσσός, παρόλο που η “καταπάτηση” δεν αφορά όλες της πτυχές της κάθε πατέντας, έκανε αίτηση στο δικαστήριο και διεκδικεί το τρελό ποσό των 40 δολαρίων για κάθε Android συσκευή που πουλάει η Samsung! Σκεφτείτε απλά ότι η Microsoft κερδίζει από διάφορους κατασκευαστές το ποσό των $10 με $20 για κάθε Android συσκευή που πουλιέται. Αν η Apple κερδίσει και σε αυτήν την δίκη, τότε θα μιλάμε για το μεγαλύτερο τέλος άδειας χρήσης που έχει πληρώσει κατασκευαστής.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.