Παρουσίαση Της Apple Στις 9 Μαρτίου Με Κύριο Θέμα Το Apple Watch

Παρουσίαση Της Apple Στις 9 Μαρτίου Με Κύριο Θέμα Το Apple Watch

Στις 9 Μαρτίου προγραμμάτισε η Apple την επόμενη εκδήλωσή της, η οποία είναι αφιερωμένη στο πρώτο έξυπνο ρολόι της, το Apple Watch. Η παρουσίαση αυτή έχει ειδικό βάρος για την εταιρία, καθώς μπαίνει και επίσημα πλέον στην αγορά των smartwatch έπειτα από πολλά χρόνια αναμονής, τόσο αυτής όσο και των πιστών φίλων της εταιρίας που αδημονούσαν τόσο καιρό για ένα Apple smartwatch.

Στην εκδήλωση θα μάθουμε περισσότερα χαρακτηριστικά και λειτουργίες του νέου ρολογιού, τις διάφορες εκδόσεις του και τις τιμές τους. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι συνολικά θα υπάρξουν 3 διαφορετικά Watch: το βασικό, το Sport και το Edition. Το βασικό μοντέλο έχει κάσα από ατσάλι και ατσαλένιο λουράκι, το Sport αλουμινένια κάσα με πλαστικό λουράκι και το Edition θα είναι φτιαγμένο από πραγματικό χρυσό 18K. Επίσης ξέρουμε ότι όλα τα ρολόγια θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015 με χαμηλότερη τιμή τα $349, ωστόσο αναμένουμε από την Apple να γίνει σαφέστατη πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Απρίλιο ως τον μήνα κυκλοφορίας.

Επίσης στην παρουσίαση πιθανότατα να δούμε και το νέο ολοκαίνουργιο 12-ιντσο MacBook Air, με λεπτότερο και ανανεωμένο σχεδιασμό, του οποίου οι κριτικές μέχρι στιγμής είναι αμφιλεγόμενες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.