Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Apple Watch Έσωσε Τη Ζωή Εφήβου

Apple Watch hands-on

Τα smartwatches θεωρούνται άχρηστα από πολλούς, όμως το Apple Watch έσωσε τη ζωή ενός εφήβου και η Apple τώρα μπορεί να καυχιέται ότι είναι πραγματικά σωτήριο. Πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας είναι ο 17-χρονος Paul Houle Jr., ο οποίος ισχυρίζεται ότι ένιωθε πόνους στο στήθος κάθε φορά που ανάπνεε, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης του.

Ο Paul γύρισε σπίτι και κοιμήθηκε για ξεκουραστεί χωρίς να δώσει σημασία στον πόνο. Ωστόσο όταν ξύπνησε είδε στο Apple Watch του ότι οι παλμοί της καρδιάς του ήταν σταθερά στα 145bpm, κάτι που σίγουρα δεν θεωρείται φυσιολογικό. Έτσι αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως είχε σοβαρή δυσλειτουργία σε 3 βασικά όργανα: καρδιά, συκώτι και νεφρά. Αν δεν φορούσε το ρολόι της Apple, δεν θα είχε δει τους αυξημένους παλμούς και δεν θα πήγαινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις – έτσι η κατάληψη θα ήταν μοιραία.

Ο νεαρός αθλητής αναφέρει:

«Μετά τη προπόνηση πήγα για ύπνο, και οι παλμοί της καρδιάς μου ήταν ακόμα στα 145bpm. Αν το Apple Watch μου δεν έδειχνε ότι ήταν στα 145bpm, δεν θα είχα κάνει τίποτα για αυτό.»

Ο ίδιος αναφέρει ότι ο Tim Cook, ο CEO της Apple, άκουσε την ιστορία του, ήρθε σε επαφή μαζί του και του πρόσφερε εργασία (πρακτική άσκηση) στα κεντρικά γραφεία της Apple για το καλοκαίρι και ένα iPhone δωρεάν! Μπορεί να θεωρείται άχρηστο, ωστόσο αυτό το smartwatch άλλαξε πραγματικά τη ζωή του Houle.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: