Το WWDC 2015 Ξεκινάει Στις 8 Ιουνίου

Το WWDC 2015 Ξεκινάει Στις 8 Ιουνίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει το 26ο ετήσιο συνέδριο Worldwide Developers Conference (WWDC 2015) στις 8 με 12 Ιουνίου. Ως συνήθως, τα events θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο Moscone Center στο San Francisco.

Όπως κάθε χρόνο, η Apple θα μιλήσει για το μέλλον του iOS και του OS X, θα ενημερώσει τους προγραμματιστές για τις τελευταίες εξελίξεις και θα βάλει 1.000 μηχανικούς να δείξουν σε προγραμματιστές πως να αναπτύσσουν σωστά τα apps για iPhone, iPad, Mac και πλέον Apple Watch. Επίσης, θα μοιράσει και τα βραβεία Design Awards για τις καλύτερες εφαρμογές του έτους.

Το WWDC 2015 είναι σημαντικό τόσο για τους προγραμματιστές, όσο και για τους απλούς χρήστες, γιατί η Apple θα μιλήσει για το iOS 9 και τη νέα έκδοση του OS X, και ίσως ανακοινώσει επίσης το νέο iMac με ανάλυση 8K και το Apple TV με Siri και εφαρμογές.

Οι προγραμματιστές που θα παρευρεθούν θα πρέπει να πληρώσουν $1.599 για το εισιτήριο. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις 17 Απριλίου και οι τυχεροί που θα κληρωθούν για να πάνε θα ειδοποιηθούν στις 20 Απριλίου.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.