Η Apple Επαληθεύει Ότι Τα iPhone 6 Plus Λυγίζουν, Αλλά Είναι Λίγα

Η Apple Επαληθεύει Ότι Τα iPhone 6 Plus Λυγίζουν, Αλλά Είναι Λίγα

Apple iPhone 6 Plus bend

Είναι πλέον επίσημο: τα iPhone 6 Plus λυγίζουν, αλλά σύμφωνα με την Apple λιγότερο από 10 είναι τα καταγραμμένα συμβάντα μέχρι τώρα. Η Apple μόλις αποκαλύφθηκε αυτό το ζήτημα δέχτηκε τεράστια κριτική, τόσο από τους καταναλωτές, όσο και από τις αντίπαλες εταιρίες. Για παράδειγμα, η LG Γαλλίας δημοσίευσε ένα tweet λέγοντας ότι το LG G Flex έχει φυσικές καμπύλες, μόνο που ο υπάλληλος έκανε μια γκάφα – δημοσίευσε το tweet από iPhone και έτσι μόλις το κατάλαβε το διέγραψε.

Η επίσημη τοποθέτηση της Apple σε αυτό το σοβαρό θέματα αναφέρει ότι μόλις 9 άτομα έχουν πάει στα καταστήματά της με λυγισμένα iPhone και ανεφέρε ότι υπό φυσιολογικές τα phablets της δεν λυγίζουν. Όμως ποιες είναι οι «φυσιολογικές συνθήκες» που αναφέρει; Και τί γίνεται όταν κάποιος πάει στο κατάστημά της με λυγισμένο κινητό; Προσφέρουν καινούργιο; Η εταιρία δεν απάντησε σε τίποτα από αυτά.

«We chose these high-quality materials and construction very carefully for their strength and durability. We also perform rigorous tests throughout the entire development cycle including 3-point bending, pressure point cycling, sit, torsion, and user studies. iPhone 6 and iPhone 6 Plus meet or exceed all of our high quality standards to endure everyday, real life use.»

Σύμφωνα με αναλυτές, η εταιρία μετά από τον σάλο του iPhone και του αποτυχημένου update iOS 8.0.1 είχε απώλειες 23 δισεκατομμύρια από τις μετοχές.

Τέλος, η Apple για να επανορθώσει και να κάνει τους καταναλωτές να την εμπιστευτούν ξανά έδωσε άδεια σε δημοσιογράφο του The Verge να μπει μέσα στο χώρο όπου δοκιμάζονται τα νέα κινητά της και να φωτογραφίσει τη διαδικασία.

Πηγές: The Wall Street Journal, The Verge

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.