Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Archos VR Glasses, Η Φθηνότερη Συσκευή Εικονικής Πραγματικότητας

Archos VR Glasses

Η Archos είναι γνωστή για τις προσιτές συσκευές της στον χώρο της τεχνολογίας και η τελευταία της ήρθε για να ξεχωρίσει στη κατηγορία της. Φυσικά μιλάμε για τη συσκευή Archos VR Glasses, τη φθηνότερη στην αγορά των γυαλιών εικονικής πραγματικότητας.

Τα γυαλιά Archos VR Glasses θα βγουν στην αγορά με τιμή μόλις $29, δηλαδή €23. Σε σύγκριση με την αντίστοιχη πρόταση της Samsung (Samsung Gear VR) που κοστίζει €199 και το Carl Zeiss VR-One με τιμή €78, η διαφορά τους είναι τεράστια. Παρόλα αυτά και οι τρεις συσκευές μοιράζονται ίδια χαρακτηριστικά – χρειάζεται να τοποθετηθεί ένα smartphone επάνω τους και είναι ικανές να προβάλουν τρισδιάστατες ταινίες ή 3D παιχνίδια και εφαρμογές.

Τα VR Glasses υποστηρίζουν κινητά ανεξαρτήτου μεγέθους ή λειτουργικού συστήματος, όμως τα κινητά πρέπει να συναντούν τις ελάχιστες απαιτήσεις για να δείξουν το περιεχόμενο. Η ανάλυση της οθόνης τους πρέπει να είναι τουλάχιστον full HD και ο επεξεργαστής πρέπει να διαθέτει τέσσερις πυρήνες. Επίσης ο χρήστης πρέπει να εγκαταστήσει μια εφαρμογή της εταιρίας για τη προβολή ταινιών. Ο χρήστης εκτός από τις ταινίες θα έχει στη διάθεσή του και περίπου 100 εφαρμογές για να ‘παίξει’.

Η Archos θα έχει έτοιμη τη νέα της συσκευή για πώληση μέσα στον Νοέμβριο. Άραγε πόσο φθηνές μπορούν να γίνουν τέτοιου είδους συσκευές και ποια άλλη εταιρία θα ανακοινώσει τη δική της πρόταση;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: