Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Όταν Ο CEO Της Archos Καταστρέφει Ένα Κινητό Μπροστά Στη Κάμερα Νομίζοντας Πως Αντέχει

Παράδειγμα CEO που δεν ξέρει τι πουλάει η εταιρία του έγινε ο Loic Poirier, ο τωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της Archos που νόμιζε ότι το κινητό που κρατούσε και έκανε επίδειξη ήταν αδιάβροχο!

Ο Poirier πρόσφατα παρουσίασε το Quenchua 4″ Phone σε κάποιο γαλλικό κανάλι και λογικά είχε πληροφορηθεί πως αντέχει σε πτώσεις και νερό. Έτσι έριξε στο πάτωμα το κινητό για να δείξει ότι αντέχει και αργότερα το έβαλε σε ένα γυάλινο δοχείο με νερό για να δείξει ότι είναι και αδιάβροχο. Το κινητό όμως πέθανε και όλο αυτό καταγράφτηκε…

Τι έφταιγε λοιπόν; Το Quenchua που κατασκευάζει η Archos ναι μεν είναι ανθεκτικό στις πτώσεις, αλλά δεν μπορεί να βυθιστεί και σε νερό. Το κινητό έχει λάβει την πιστοποίηση IP54 η οποία λέει συγκεκριμένα πως αντέχει σε σκόνη, χιόνι, άμμο και σταγόνες νερού. Τα Xperia Z της Sony, το Galaxy S5 και τα άλλα αδιάβροχα κινητά δεν έχουν λάβει μόνο αυτή τη πιστοποίηση ώστε να αντέχουν κάτω από το νερό. Αυτό προφανώς δεν το γνώριζε ο Poirier…

Το κινητό Quenchua 4″ Phone που κατασκευάζει η Archos διαθέτει 5″ WVGA οθόνη, Snapdragon S4 8225Q επεξεργαστή, 5MP / 720p κάμερα, 3,500mAh μπαταρία και ένα βαρόμετρο για την ακριβές μέτρηση του ύψους. Τρέχει το Android 4.1 Jelly Bean.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: