Ανακοινώθηκε Το Smartphone-Tablet Asus Padfone Mini

Ανακοινώθηκε Το Smartphone-Tablet Asus Padfone Mini

ASUS PadFone mini 4.3 - Always within reach

Η ASUS ανακοίνωσε επίσημα το Asus PadFone mini 4.3″, την μικρότερη έκδοση του Asus Padfone Infinity που διέρρευσε νωρίτερα. Η μικρότερη έκδοση έχει ‘υποβαθμισμένα’ χαρακτηριστικά όμως είναι φθηνότερο και πολύ πιο προσιτό.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Asus PadFone mini έχουμε 4,3-ιντσών οθόνη ανάλυσης 960 x 540 στο smarptone με μπαταρία 1500mAh και 7-ιντσών οθόνη ανάλυσης 1280 x 800 στο tablet με μπαταρία 2200mAh. Ένα πολύ ‘όμορφο’ χαρακτηριστικό είναι ότι αν ξεφορτώσει το κινητό μπορεί να φορτίσει πλήρως από το tablet χωρίς καλώδιο, και μάλιστα να μείνει 20% μπαταρία στο δεύτερο! Ο επεξεργαστής του κινητού είναι ο τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 400 στα 1.4GHz με RAM 1GB, η χωρητικότητα φτάνει τα 16GB και επεκτείνεται με microSD κάρτα, η κάμερα είναι 8-megapixel (PixelMaster) και τρέχει το Android 4.3 Jelly με γραφικό περιβάλλον της εταιρίας. Τέλος, το κινητό υποστηρίζει 2 κάρτες SIM.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το smartphone συνδέεται στη πλάτη του tablet και έτσι από ένα απλό κινητό μετατρέπεται σε 3G tablet. Δυστυχώς χωρίς το κινητό το tablet είναι άχρηστο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Η κυκλοφορία του Asus Padfone Mini θα γίνει στις Κίνα, Ρωσία, Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη και Ινδονησία με τιμή $405 (περίπου €300). Δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει από εδώ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.