Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Από Σήμερα Η Αττική Αποχαιρετάει Το Αναλογικό Σήμα

digea logo

Από σήμερα, Παρασκευή 1η Αυγούστου, η Αττική αποχαιρετάει το αναλογικό σήμα, καθώς η Digea ολοκληρώνει τη ψηφιακή μετάβαση στην Αττική, στα νησιά του Αργοσαρωνικού, στην κεντρική και νότια Εύβοια και στις βορειοδυτικές ακτές των Κυκλάδων. 4,5 εκατομμύρια τηλεθεατές αποκτούν πρόσβαση στα ψηφιακά κανάλια, αφού το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας και 10 ακόμη περιφερειακά κέντρα θα εκπέμπουν μόνο ψηφιακά.

Τα κέντρα του Υμηττού και της Αίγινας που μεταδίδουν ήδη ψηφιακό σήμα θα μεταβούν σε νέες συχνότητες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι χρήστες που έβλεπαν ήδη με ψηφιακό σήμα θα χρειαστεί να πραγματοποιήσουν εκ νέου συντονισμό των τηλεοράσεων ή των αποκωδικοποιητών τους έτσι ώστε να αποθηκευθούν οι νέες τελικές συχνότητες. Η διαδικασία του επανασυντονισμού είναι απλή και μπορείτε να συμβουλευτείτε τις παρακάτω οδηγίες, έτσι όπως αναγράφονται στην ειδική ενότητα επανασυντονισμού στην ιστοσελίδα της Digea.

Για τηλεόραση με ενσωματωμένο δέκτη MPEG-4

1. Στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης πατήστε το κουμπί με την ένδειξη «Menu» [μενού].
2. Επιλέξτε «Ρυθμίσεις».
3. Επιλέξτε «Αυτόματος Συντονισμός» για αυτόματη εύρεση και αποθήκευση όλων των διαθέσιμων συχνοτήτων. Ανάλογα τη συσκευή, η επιλογή αυτή μπορεί να αναφέρεται ως «Αυτόματη Αναζήτηση» ή «Αυτόματο Σκανάρισμα». Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε εσείς τις συχνότητες όπως επιθυμείτε, μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε «Χειροκίνητος Συντονισμός».
4. Πατήστε «ΟΚ» ή «Yes» ή την αντίστοιχη εντολή της συσκευής σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
5. Πατήστε «Exit» για να βγείτε από το μενού.

Για τηλεόραση με εξωτερικό αποκωδικοποιητή MPEG-4

1. Στο τηλεκοντρόλ του αποκωδικοποιητή πατήστε το κουμπί με την ένδειξη «Menu» [μενού].
2. Επιλέξτε «Εγκατάσταση».
3. Επιλέξτε «Αυτόματος Συντονισμός» για αυτόματη εύρεση και αποθήκευση όλων των διαθέσιμων συχνοτήτων. Ανάλογα τη συσκευή, η επιλογή αυτή μπορεί να αναφέρεται ως «Αυτόματη Αναζήτηση» ή «Αυτόματο Σκανάρισμα». Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε εσείς τις συχνότητες όπως επιθυμείτε, μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε «Χειροκίνητος Συντονισμός»..
4. Πατήστε «ΟΚ» ή «Yes» ή την αντίστοιχη εντολή της συσκευής σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
5. Πατήστε «Exit» για να βγείτε από το μενού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Digea.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: