Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Audi A7 Παρκάρει Μόνο Του, Επιστρέφει Για Να Πάρει Τον Ιδιοκτήτη

Audi A7

Είναι ωραία όλα αυτά τα PC, smartphones και tablets που βλέπουμε συνεχώς, αλλά ας δούμε κάτι που είναι ακόμα πιο προχωρημένο. Οι κατασκευάστριες εταιρείες αυτοκινήτων βιάζονται για να είναι οι πρώτες που θα προσφέρουν αυτοκίνητο με αυτόματη οδήγηση στην αγορά. Δυστυχώς υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει, όχι μόνο για τα αυτοκίνητα, αλλά και για τα οδικά συστήματα που χρησιμοποιεί κάθε χώρα και το πως είναι κατάλληλα για τους ανθρώπους. Ειδικά στην Ελλάδα. Έτσι η Audi παρουσίασε στην CES που μας πέρασε το σύστημα αυτόματης οδήγησης που αναπτύσσει, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να αφήσει κάπου το αυτοκίνητο του, και αυτό να βρει αυτόματα τη θέση και να παρκάρει μόνο του. Ακόμα και αν χρειαστεί να οδηγήσει χωρίς οδηγό. Και βέβαια, όταν το καλέσει ο ιδιοκτήτης του, να βάλει μπρος και να γυρίσει αυτόματα πίσω.

Η εταιρία έχει ετοιμάσει το παρακάτω βίντεο όπου παρουσιάζεται το πως ακριβώς λειτουργεί η τεχνολογία της. Ο ιδιοκτήτης χρειάζεται ένα smartphone, για αρχή το iPhone, και προφανώς να υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο στο αυτοκίνητο και στο κινητό ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν. Ακόμα υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λυθούν πριν τη κυκλοφορία, όπως για παράδειγμα δεν ξέρουμε αν θα τρακάρει στο δρόμο του για πάρκινγκ ή πως θα μπει μέσα στο πάρκινγκ αν ο οδηγός πρέπει να παραλάβει εισιτήριο, όμως αυτό είναι σίγουρα μία καλή αρχή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: