Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

H Microsoft Ετοιμάζει Νέο Πακέτο Ενημερώσεων Για Τα Windows 8.1

windows 8.1

H Microsoft, μέσα από το επίσημο blog Blogging Windows, ανακοίνωσε μια νέα αναβάθμιση για το λειτουργικό της σύστημα, Windows 8.1, την οποία οι χρήστες αναμένεται να αρχίσουν να την λαμβάνουν από τις 12 Αυγούστου και μετά. Επίσης ανακοινώθηκε μια νέα ενημέρωση για το Windows Server 2012 R2.

Η Microsoft δεν έδωσε κάποια ονομασία στο νέο πακέτο αναβαθμίσεων και ενημερώσεων καθώς αλλάζει πορεία στην στρατηγική των αναβαθμίσεων της. Η εταιρία αποφάσισε ότι είναι ωφελιμότερο για τους χρήστες να δέχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένα μικρό πακέτο ενημερώσεων, παρά να περιμένουν μήνες για μια μεγάλη αναβάθμιση. Με την διαδικασία αυτή επιτυγχάνεται επίσης αμεσότερη βελτίωση του λογισμικού της.

Έτσι, το νέο πακέτο θα φέρει βελτιώσεις στο touchpad για καλύτερο χειρισμό σε φορητούς υπολογιστές, υποστήριξη του Miracast για ασύρματη προβολή περιεχομένου σε άλλη οθόνη, καλύτερη προσαρμογή του SharePoint Online και ενημερώσεις στα WiFi API. Τέλος, θα περιέχει γενικότερες βελτιώσεις στην απόδοση και στην ασφάλεια του συστήματος.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: