Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Bad Piggies: Κυκλοφόρησε Το Νέο Παιχνίδι Των Δημιουργών Του Angry Birds

Από τη Rovio, τους δημιουργούς του Angry Birds, το Bad Piggies ήρθε για να κάνει ήρωες αυτούς που έπρεπε να σκοτώσεις με τα θυμωμένα πουλιά.

Στο Bad Piggies πρέπει να βοηθήσεις τα πράσινα γουρούνια να βρουν νέα αυγά που έχουν διασκορπιστεί σε όλο το νησί Piggy Island που διαδραματίζεται το παιχνίδι. Ο βασιλιάς King Pig διέταξε τα άλλα γουρούνια για να βρουν το χαμένο χάρτη που τους οδηγεί στα αυγά. Υπάρχουν πάνω από 60 επίπεδα στα οποία πρέπει να φτιάξεις το κατάλληλο μεταφορικό μέσο για να ολοκληρωθεί το επίπεδο.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί δωρεάν για τα Android (για smartphone και tablet), 0.79€ για iPhone και iPod touch και 2.39€ για iPad και για Mac με περίπου 5€. Θα κυκλοφορήσει αργότερα στα Windows 8 και Windows Phone 8.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YsCpDaSooWA&w=710&h=399]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: