Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Αντίο Του Steve Ballmer Στη Microsoft

Steve Ballmer

Το τελευταίο αντίο και ευχαριστώ είπε ο Steve Ballmer στους συνεργάτες και υπαλλήλους του στη Microsoft καθώς οι μέρες του σαν CEO τελειώνουν. Για όσους δεν το έμαθαν, ο Ballmer ανακοίνωσε πως μέσα στους επόμενους μήνες θα αποχωρήσει από τη Microsoft μόλις βρουν αντικαταστάτη.

Η στιγμή του αποχαιρετισμού έχει καταγραφεί στο παρακάτω βίντεο και μπορείτε να δείτε τον Ballmer να είναι έτοιμος να κλάψει, ενώ δεν θα μπορούσε να μην είναι… ο εαυτός του και αρχίζει να χοροπηδάει. Σε μια στιγμή αρχίζει να παίζει το “Wanna Be Startin’ Something” του Michael Jackson που είχε επιλεχθεί ξανά σε συνάντηση της εταιρίας το 1983. Τέλος, φώναξε στους εργαζόμενους ότι «Δουλεύετε για την σπουδαιότερη εταιρεία του κόσμου, συνειδητοποιήστε το.»

Ο Ballmer ανέφερε ότι «ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου» και η Microsoft «θα αλλάξει τον κόσμο ξανά.»

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: