Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έρχεται Η Υπηρεσία Beats Music Από Την… Beats

Beats Music Studio 2013

Η μουσική υπηρεσία Beats Music αποκαλύφθηκε και έρχεται να ανταγωνιστεί το Spotify που λανσαρίστηκε πρόσφατα στην Ελλάδα και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες.

Οι πληροφορίες που έχουμε επίσημα στη διάθεσή μας για το Beats Music είναι ελάχιστες. Μια από αυτές είναι η δήλωση του COO (Chief Operating Officer) της Beats Electronics, Luke Wood, σχετικά με το λανσάρισμά του. Ο Wood αποκάλυψε πως θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ μέσα στους επόμενους μήνες, οπότε πιθανότατα θα το δούμε από του χρόνου και στην Ελλάδα ίσως αργήσει να έρθει όπως το Spotify που έκανε σχεδόν 4 χρόνια.

Η λειτουργία του Beats Music παραδόξως δεν θα είναι παρόμοια με αυτή των αντιπάλων του. Θα μπορείς να κάνεις streaming τραγούδια που βρίσκονται σε playlists όμως βασίζεται σε μία ιδέα η οποία δεν έχει αποκαλυφθεί για να μας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι την επίσημη αποκάλυψη. Φωτογραφίες επίσης παρέμειναν κρυφές, οπότε δεν έχουμε τίποτα άλλο να μοιραστούμε. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο TechCommunity.GR για τα τελευταία νέα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: