Η Beats Λανσάρει Το… Beats Music

Η Beats Λανσάρει Το… Beats Music

Λες και οι Αμερικάνοι δεν είχαν πολλές επιλογές για αναπαραγωγή μουσικής με τα Spotify, Pandora, Rdio και τα άλλα, λανσαρίστηκε και μια νέα υπηρεσία streaming μουσικής, το Beats Music. Το Beats Music είναι ένα δημιούργημα των Dr. Dre και της γνωστής κατασκευάστριας ακουστικών Beats Electronics.

Όπως και οι υπόλοιπες υπηρεσίες, έτσι και το Beats Music έχει σκοπό να προσφέρει στον συνδρομητή τραγούδια για κάθε περίσταση και διάθεση. Δυνατότητες όπως δημιουργία λιστών αναπαραγωγής, διαμοιρασμός τραγουδιών σε φίλους και δίκτυα και κατέβασμα τραγουδιών και playlists για ακρόαση και εκτός σύνδεσης στο διαδίκτυο είναι εφικτές. Ωστόσο έχει αναπτυχθεί με διάφορους αλγόριθμους ώστε να καταλαβαίνει τι μουσική σου αρέσει και να σου προτείνει τα ανάλογα κομμάτια και άλμπουμ.

Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, το Beats Music δεν προσφέρει δωρεάν έκδοση με διαφημίσεις. Όσοι το θέλουν πρέπει να πληρώνουν μία μηναία συνδρομή των $10. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω εφαρμογών σε διάφορες χώρες, όχι όμως στην Ελλάδα. Τώρα έχουν κυκλοφορήσει αυτές για iOS και Android, ενώ σύντομα θα βγει και για Windows Phone και Windows Store στα PC. Αν κάποια μέρα έρθει και στην Ελλάδα θα σας ενημερώσουμε. Μέχρι τότε θα έχουμε το Spotify.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.