Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Beats Powerbeats2, Τα Ασύρματα Ακουστικά Των Αθλητών

Η Beats ανήκει πλέον στην Apple, ή τουλάχιστον μόλις ολοκληρωθεί η εξαγορά, και ήδη έχουμε δει νέα ακουστικά υπό την ηγεσία της Apple. Τώρα η Beats ανακοίνωσε ένα ακόμα ζευγάρι το οποίο ονομάζεται Beats Powerbeats2 και προορίζεται για τους αθλητές. Τα ακουστικά όπως υποδηλώνει και το όνομά τους είναι η συνέχεια της πρώτης γενιάς Powerbeats με βελτιωμένο σχεδιασμό και καλύτερο ήχο.

Το καλύτερο με τα Beats Powerbeats2 είναι πως πλέον η σύνδεση με το κινητό γίνεται ασύρματα (μέσω Bluetooth). Για αυτό το λόγο έχει τοποθετηθεί μια μπαταρία η οποία έχει αυτονομία 6 ώρες με ένα τέταρτο φόρτιση. Βεβαίως δεν λείπει και το ενσωματωμένο μικρόφωνο για να γίνονται και τηλεφωνικές κλήσεις.

Άμα θέλετε τα νέα επίπεδα ακουστικά -στα οποία έχει βάλει το χεράκι του και ο LeBron James- θα πρέπει να δαπανήσετε $200 και να βρείτε ένα online κατάστημα για την αγορά τους, μια και προορίζονται για την αγορά των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας. Θα κυκλοφορήσουν σε δύο χρώματα, μαύρο και λευκό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: