Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

HTC Και Beats Διαχωρίζονται Οριστικά

HTC - Beats Audio

Η HTC ανακοίνωσε ότι η Beats Electronics θα πάρει πίσω το μερίδιό της στην εταιρία της αγοράζοντας το 25 τοις εκατό των μετοχών που κατέχει η HTC στην Beats.

Για την ιστορία, οι δύο εταιρίες πριν από δύο χρόνια ήρθαν σε συμφωνία με την οποία η High Tech Computers θα εξαγόραζε το 50,1% του μεριδίου της Beats για 300 εκατομμύρια δολάρια. Όπως και έγινε. Όμως μετά η Beats εξαγόρασε πίσω το 25% του μεριδίου της, και τώρα προχωράει και στην εξαγορά του υπόλοιπου 25%.

Τι σημαίνει αυτό; Για την Beats δεν έχει τεράστια διαφορά, ωστόσο στα ταμία της HTC θα μπουν 265 εκατομμύρια δολάρια που τα χρειάζεται πολύ. Το αν τα κινητά της ταϊβανέζικης εταιρίας θα σταματήσουν να έχουν τη τεχνολογία ήχου Beats δεν έγινε γνωστό. Όπως επίσης αν τα σήματα και τα wallpapers με το κόκκινο «b» από το Beats θα αφαιρεθούν από τα μελλοντικά κινητά της HTC και ο λόγος για την πούληση του μεριδίου της.

Η HTC είπε:

[Θα] συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε [με τη Beats], μόλις προκύπτουν μελλοντικές ευκαιρίες

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: