Σχεδόν Όλοι Αλλοιώνουν Τα Benchmarks, Όχι Μόνο Η Samsung

Το Samsung Galaxy Note III Ανακοινώθηκε Επίσημα

Samsung Galaxy Note III

Το AnandTech έκανε μια έρευνα και ανακάλυψε ότι δεν είναι μόνο η Samsung που αλλοιώνει τα benchmarks για να φαίνονται οι ναυαρχίδες της καλύτερες. Μάλιστα σχεδόν όλες το κάνουν! Μάλλον θα πρόκειται για κάποιο κοινό μυστικό τους που τώρα το μάθαμε και εμείς.

Οι μόνες ‘ηθικές’ εταιρίες που δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με εταιρίες που αλλοίωναν τις μετρήσεις είναι η Apple, η Motorola, τα Nexus (συγκεκριμένα τα 4 και 7) και η NVIDIA με το Shield. Η Samsung με τα Galaxy Note 10.1 (2014 Edition), Galaxy Tab 3 10.1, Galaxy Note 3 και Galaxy S 4, η LG με το G2, η HTC με τα One και η ASUS με το Padfone Infinity, όλες αυτές με τον ένα τρόπο ή τον άλλον πείραζαν τα benchmarks για να φαίνονται καλύτερα από ότι είναι στη πραγματικότητα. Βέβαια δεν είναι μόνο τα παραπάνω μοντέλα που έχουν αλγορίθμους για τη βελτίωση, όμως είναι τα κορυφαία αυτή τη στιγμή στην αγορά, και αυτά που εξέτασε το AnandTech.

AnandTech Cheated Benchmarks

Το Anandtech αναφέρει ότι τα παλιότερα smartphone της Motorola ίσως να είχαν και αυτά αλγορίθμους οι οποίοι αναγνωρίζουν τα προγράμματα για benchmarks και έτσι συμπεριφέρονται καλύτερα, όμως δεν βρέθηκαν στα τελευταία της μοντέλα. Επιπλέον αναφέρει ότι κάθε εταιρία έχει τον δικό της τρόπο για την αλλοίωση των αποτελεσμάτων.

Μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη την αναλυτική αναφορά του site εδώ.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.