Αυτό Είναι Το Νέο Λογότυπο Του Bing

Αυτό Είναι Το Νέο Λογότυπο Του Bing

Bing new logo

Η Microsoft σήμερα ανακοίνωσε το ανανεωμένο λογότυπο της μηχανής αναζήτησης της, του Bing. Όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο logo είναι επίπεδο, ενώ και τα γράμματα πλέον έχουν κίτρινο χρώμα αντί για μπλε που είχαμε συνηθίσει.

New Bing mobile

Η αλλαγή του λογότυπου ήρθε για να δέσει μαζί με τα υπόλοιπα λογότυπα της εταιρίας, αφού φέτος είδαμε την Microsoft να ανανεώνει τα πάντα με επίπεδο σχεδιασμό που επιτάσσει η μόδα του 2013. Και βεβαίως δεν θα μπορούσε να παραλείψει και το δικό της, αλλάζοντάς το μετά από 25 χρόνια.

Άλλες εταιρίες που ανανέωσαν φέτος το λογότυπό τους είναι η eBay και πολύ πρόσφατα η Yahoo.

Η Microsoft ήδη προσπαθεί να αντικαταστήσει το παλιό λογότυπο του Bing από τις υπηρεσίες της και όπου αλλού είχε ενσωματωθεί, και μπορεί να ρίξεις μια ματιά στο νέο εδώ… εκτός αν μένεις Ελλάδα… Ωστόσο η πηγή μας που είναι στην Αμερική -και εκεί είναι διαθέσιμο- ενημερώνει ότι εκτός από το σήμα, έχει ενημερωθεί και η ίδια η μηχανή αναζήτησης που τώρα ενσωματώνει πλήρως τα κοινωνικά δίκτυα για αποτελέσματα πιο κοντά στον χρήστη και έχει και αλλαγές στο σχεδιασμό.

Μέχρι να μας κάνει τη χάρη η Microsoft να το δούμε και εμείς στον υπόλοιπο κόσμο, μπορείς να πατήσεις στη πηγή παρακάτω για να δεις τις αλλαγές που έγιναν αναλυτικότερα με εικόνες (είναι στα Αγγλικά).

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.