Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Οικονομικό BlackBerry C-Series Σε Φωτογραφία

BlackBerry C-Series leak

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του BlackBerry Ζ30 με BlackBerry 10.2, διέρρευσε το οικονομικό BlackBerry C-Series με BB10 OS που μοιάζει με το Xperia Tipo της Sony!

Η BlackBerry ανακοίνωσε ότι πλέον οπισθοχωρεί από την αγορά των καταναλωτικών αγορών και μπαίνει στο τομέα των «prosumer», ενώ μειώνει και τις συσκευές τις από 6 σε 4. Αυτές οι 4 συσκευές θα είναι δύο οικονομικές και δύο κορυφαίες. Αν και δεν ξέρουμε τι ακριβώς εννοούν με αυτό, υποψιαζόμαστε ότι τα κινητά στη σειρά C-Series θα αποτελούν τα ‘οικονομικά’.

Σύμφωνα με παλιότερες φήμες, τα C-Series θα είναι κινητά με QWERTY πληκτρολόγιο και κινητά με πλήρη οθόνη αφής. Οπότε αυτό που βλέπουμε στη παραπάνω φωτογραφία (με κωδική ονομασία Americano) είναι με πλήρη οθόνη και αναμένουμε να δούμε και ένα οικονομικό με QWERTY πληκτρολόγιο.

Το BlackBerry C-Series ‘Americano’, αν οι φήμες είναι σωστές, φοράει τον Qualcomm Snapdragon 400 επεξεργαστή, 5-megapixel κάμερα και 720p HD οθόνη με διαστάσεις περίπου 4,2- με 4,5-ίντσες.

Ακόμα δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για τις τελευταίες συσκευές της BlackBerry, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Tech Community για τα τελευταία νέα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: