Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

BlackBerry Classic: Διέρρευσαν Φωτογραφίες Και Χαρακτηριστικά

Μια συσκευή για τους πιστούς fans της εταιρίας

BlackBerry Classic

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του ιδιαίτερου BlackBerry Passport, η εταιρία ετοιμάζει να ρίξει στις αγορές το νέο BlackBerry Classic. Η BlackBerry έχει ως στόχο την οικονομική της ανάκαμψη και για να το πετύχει αυτό πρέπει να προσφέρει προτάσεις που θα καλύπτουν τις ανάγκες μεγάλης γκάμας χρηστών. Έτσι η πρώτη συσκευή απευθύνεται κυρίως για επαγγελματική χρήση, ενώ το Classic προσφέρεται για χρήστες που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από το smartphone τους.

Όπως προδίδει η ονομασία του, η νέα συσκευή ακολουθεί την κλασσική σχεδιαστική γραμμή της BlackBerry, με την τετράγωνη οθόνη των 3,46 ιντσών ανάλυσης 720×720 pixels, τα πέντε κουμπιά κάτω από αυτήν και το φυσικό περιβόητο QWERTY πληκτρολόγιο της εταιρίας. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας διπύρηνος Snapdragon επεξεργαστής που τρέχει στα 1,5GHz με μνήμη RAM 2GB και ο αποθηκευτικός του χώρος βρίσκεται στα 16GB, επεκτάσιμος φυσικά με κάρτα microSD έως 128GB. Η κύρια κάμερα είναι στα 8MP, η εμπρόσθια στα 2MP, η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 2,515mAh και τρέχει το νέο λογισμικό της εταιρίας, BlackBerry 10 με ψηφιακή βοηθό.

Το BlackBerry Classic αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, σε άγνωστη προς το παρόν τιμή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: