Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το BlackBerry Classic Εμφανίζεται Σε Νέες Φωτογραφίες

BlackBerry Classic leak

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BlackBerry έχει αποκαλύψει τα φετινά κινητά της εταιρίας του, και αυτά δεν είναι άλλα από το πολυσυζητημένο τετράγωνο BlackBerry Passport και το BlackBerry Classic με κλασικό σχεδιασμό, όπως υποδηλώνει το όνομά του.

Το BlackBerry Passport είναι ένα κινητό με QWERTY πληκτρολόγιο και κορυφαία χαρακτηριστικά που άλλες ναυαρχίδες δεν διαθέτουν καν, και για αυτό το λόγο η BlackBerry θέλει να ‘κλέψει’ πελάτες άλλων εταιριών, ενώ το BlackBerry Classic στοχεύει στους fans της εταιρίας. Το Passport θα ανακοινωθεί στις 24 Σεπτεμβρίου και θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μαύρο.

Το κλασικό Classic με το διάσημο πληκτρολόγιο της εταιρίας και τα τέσσερα κλασικά κουμπιά πλοήγησης, κλήσης και μενού, συν το trackpad θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο με τιμή χαμηλότερη από του Passport. Φυσικά θα τρέχει το BlackBerry 10 OS με την ολοκαίνουργια ψηφιακή βοηθό και το Amazon AppStore για Android εφαρμογές. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BlackBerry αναφέρει ότι ο ανασχηματισμός της εταιρίας ολοκληρώθηκε, τώρα θα αρχίσουν τις προσλήψεις ξανά και ελπίζουν με τα δύο αυτά μοντέλα να έχουν ξανά κέρδος.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: