Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Νέα Εκδήλωση Από Την BlackBerry Στις 18/9

BlackBerry Event 18/9

Προσκλήσεις για την επόμενη Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στέλνει η BlackBerry στον Τύπο, με εικόνα κάτι σε σχήμα κινητού και μας προτρέπει να σημειώσουμε τα ημερολόγια μας.

Τι πρόκειται να ανακοινώσει εκεί η εταιρία; Μάλλον το BlackBerry A10, γνωστό και ως Aristo ή Z30. Εδώ και καιρό η εταιρία το έχει έτοιμο και έχει διαρρεύσει ολόκληρο σε εικόνες και βίντεο που αφαιρέθηκε. Να υπενθυμίσουμε πως A10 είναι το μεγαλύτερο μέχρι τώρα κινητό της Καναδέζικης εταιρίας με 5-ίντσες οθόνη, διπύρηνο επεξεργαστή με κάρτα γραφικών τεσσάρων πυρήνων και 8-megapixel κάμερα. Έπισης ξέρουμε πως η οθόνη έχει ανάλυση 1280×720-pixels και είναι τεχνολογίας Super Amoled.

Άλλες πιθανές ανακοινώσεις από τους Καναδές ίσως να έχουμε για το BBM σε Android και iOS, και ίσως μας αποκαλύψουν επίσης τα σχέδιά τους και κάποιο πιθανό αγοραστή. Νέες διαρροές δεν πιστεύουμε να έχουμε γιατί ξέρουμε τα πάντα για το κινητό, οπότε θα τα ξαναπούμε την Τετάρτη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: