Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Διέρρευσαν Οι Νέες Εικόνες Του BlackBerry Kopi

Όπως όλα δείχνουν η BlackBerry έχει να κυκλοφορήσει ένα ακόμα οικονομικό κινητό με τη κωδική ονομασία BlackBerry Kopi. Το κινητό έρχεται από το παρελθόν, αφού συνδυάζει BlackBerry 7 με QWERTY πληκτρολόγιο και trackpad.

Για την ιστορία πάντως, το BlackBerry Kopi είχε διαρρεύσει παλιότερα μαζί με το άγνωστο BlackBerry Cafe. Αν και ποτέ δεν ανακοινώθηκαν επίσημα οι συσκευές αυτές, είχε μαθευτεί πως ο κατασκευαστής από τον Καναδά έβγαλε από τα σχέδιά του τις συγκεκριμένες συσκευές για χάρη του νέου τότε BlackBerry OS 10. Σήμερα η εταιρία είναι γνωστό το πόσο χάλια τα πάει και η κυκλοφορία του Kopi ίσως της αποφέρει λίγα κέρδη.

Μέχρι στιγμής τα χαρακτηριστικά του BlackBerry Kopi παραμένουν άγνωστα. Επίσης άγνωστο παραμένει ποιες αγορές στοχεύει, αλλά με βάση το όνομά του, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν έβγαινε στις αγορές της Ινδονησίας και της Μαλαισίας – αν μεταφράσουμε το “kopi” σε αυτές γλώσσες θα δούμε ότι σημαίνει “coffee”.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: