Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

BlackBerry L & N Series, Διέρρευσε Βίντεο Με Τα Πρώτα BlackBerry 10 Κινητά

Πρόσφατα είδαμε το BlackBerry 10 OS, τη προσπάθεια της RIM να ξαναμπεί στο παιχνίδι, και τώρα διέρρευσε βίντεο με τα δύο πρώτα κινητά με αυτό το λειτουργικό!

Τα κινητά ονομάζονται BlackBerry L Series και BlackBerry S Series, με το πρώτο να είναι ένα κινητό με πλήρη οθόνη αφής, ενώ το δεύτερο έχει μεγάλο οθόνη αφής και QWERTY πληκτρολόγιο!

Δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά στο παρακάτω βίντεο, η RIM μας λέει ότι διάσημοι και όχι μόνο λατρεύουν αυτά τα κινητά. Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι ότι θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια βίντεο και ότι τα κινητά θα βγουν στην αγορά του χρόνου (αρχές του 2013).

Ενημέρωση: Το βίντεο αφαιρέθηκε όμως έχουμε μερικές εικόνες από αυτό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: