Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η BlackBerry Ακυρώνει Την Εξαγορά, Ψάχνει Για Νέο CEO

BlackBerry CEO

Η BlackBerry βρίσκεται σε αδιέξοδο και ενώ φαίνεται ότι σταμάτησε να κατασκευάζει νέα κινητά για φέτος, σταμάτησε να κοιτάζει και για αγοραστές!

Μέχρι τώρα είχαμε επίσημη πρόταση από την Fairfax Financial για να εξαγοράσει την εταιρία του Καναδά για $4.7 δις, όμως η εταιρία τελικά απέρριψε την πρόταση. Αντί για ξεπούλημα θα λάβει $1 δις σε μετατρέψιμα ομόλογα από την Fairfax Financial και άλλους επενδυτές όμως δεν γνωρίζουμε ακόμα που θα πάνε αυτά τα λεφτά, αν φυσικά τα συγκεντρώσουν στο τέλος.

Επιπλέον, ο Thorsten Heins (αυτός στη φωτογραφία) που μέχρι σήμερα εκτελούσε τον ρόλο του Διευθύνοντα Συμβούλου στη BlackBerry αποχωρεί και τη θέση του τη παίρνει ο John S. Chen, πρώην CEO της Sybase. Σχετικά με αυτή τη παραίτηση, η Barbara Stymiest, Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ανέφερε:

Η σημερινή ανακοίνωση αντιπροσωπεύει μια σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης στη BlackBerry και στο μέλλον της από αυτήν την ομάδα επενδυτών. Το συμβούλιο εξέτασε μια σειρά στρατηγικών εναλλακτικών επιλογών και ακολουθεί την πορεία που πιστεύει ότι εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα της εταιρείας και των μετόχων.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: