Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το BlackBerry Ontario Εμφανίστηκε Με Snapdragon 800 Επεξεργαστή

Μια μη-ανακοινωμένη συσκευή με την κωδική ονομασία BlackBerry Ontario ανακαλύφθηκε στο benchmark site Geekbench. Αυτή πιθανότατα είναι η κορυφαία συσκευή της BlackBerry που αποκάλυψε ο CEO John Chen ότι θα βγει στην αγορά των ΗΠΑ. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2.15GHz. Μέχρι σήμερα η εταιρία δεν έχει ‘βγάλει’ κάποιο τετραπύρηνο κινητό. Το Ontario επίσης έχει 2GB RAM και BlackBerry 10.3.0.92.

Ο Chen είχε πει ότι τα περισσότερα μοντέλα που θα βγάλει η εταιρία που διευθύνει θα διαθέτουν φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο, κάτι για το οποίο φημίζεται η BlackBerry. Η συγκεκριμένη συσκευή πιθανότατα θα διαθέτει φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή ώστε να ικανοποιηθούν οι πιστοί ακόλουθοι της εταιρίας.

Πέρα από τη ναυαρχίδα BlackBerry Ontario, η καναδέζικη κατασκευάστρια σε συνεργασία με την Foxconn θα κυκλοφορήσει και το προσιτό BlackBerry “Jakarta,” χωρίς QWERTY πληκτρολόγιο για αγορές όπως αυτής της Ινδονησίας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: