Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

BlackBerry Oslo: Διέρρευσε Ο Διάδοχος του Passport;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BlackBerryCentral, η BlackBerry θα κυκλοφορήσει το BlackBerry Oslo μέσα στο καλοκαίρι. Το νέο smartphone έχει τετράγωνο σώμα, κάτι που μας υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι ο διάδοχος του επιτυχημένου BlackBerry Passport που ξεπούλησε μέσα σε δύο μέρες από το λανσάρισμά του.

Το BlackBerry Oslo θα διαθέτει μια LCD οθόνη ανάλυσης 1440×1440 pixels, 13-megapixels κύρια κάμερα, 2-megapixels εμπρόσθια κάμερα, φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο (φαίνεται αφής σαν του Passport) και 3450mAh μπαταρία. Για λειτουργικό σύστημα θα έχει το BlackBerry OS στην έκδοση 10.3.2 την οποία ακόμα δεν έχει αποκαλύψει η εταιρία.

Το blog αναφέρει ότι το Oslo θα είναι έτοιμο για τη παγκόσμια κυκλοφορία του στις 30 Ιουνίου του 2015. Το Passport είχε διαρρεύσει καιρό πριν, και ανακοινώθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, οπότε δεν είναι απίθανο το Oslo να είναι ο διάδοχός του μιας και σε λίγο καιρό από την ανακοίνωση του Oslo το Passport θα κλείσει χρόνο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: