Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Blackberry Passport: Η Εταιρία Δίνει Εξηγήσεις Για Το Τετράγωνο Σχεδιασμό Του

blackberry passport iphone galaxy s5

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blackberry λίγες εβδομάδες πριν, ανακοίνωσε τα δυο πρώτα smartphone της εταιρίας για φέτος, το Blackberry Passport και Blackberry Classic. Το Classic διατηρεί τον κλασσικό σχεδιασμό της εταιρίας με το φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο, το Passport όμως έκλεψε τα βλέμματα με τον πρωτότυπο, μα αμφιλεγόμενο τετράγωνο σχεδιασμό του.

Πρόκειται για μια συσκευή με τετράγωνη οθόνη στις 4.5 ίντσες και ανάλυσης 1440 x 1440 pixels, που δεν έχει ακούσει τις καλύτερες κριτικές για αυτή την ιδιαιτερότητά του. Η Blackberry σε δημοσίευσή της εξηγεί ότι ήθελε να δημιουργήσει ένα κινητό καθαρά για επαγγελματική χρήση, και ο τετράγωνος σχεδιασμός της οθόνης είναι ιδανικός για τον λόγο αυτό, καθώς στην ανάγνωση κειμένων και PDF αρχείων η τετράγωνη οθόνη αποδίδει εφάμιλλα με μια 5 ιντσών οθόνη.

Επίσης, με βάση την «ακαδημαϊκή τυπολογία» ο μεγαλύτερος αριθμός χαρακτήρων σε μια σειρά βιβλίου είναι 66 χαρακτήρες, ενώ οι ορθογώνιες οθόνες μπορούν να εμφανίσουν μόνο 40 χαρακτήρες ανά γραμμή. Το Blackberry Passport λοιπόν, χάρη σε αυτή την ιδιαιτερότητα του απεικονίζει 60 χαρακτήρες ανά γραμμή, με αποτέλεσμα να γίνεται ιδανικό για ανάγνωση οποιουδήποτε κειμένου και φυσικά για πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ήδη έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που το συγκρίνουν με άλλες συσκευές, όπως το iPhone, για να δείξουν το ξεχωριστό πλάτος του νέου smartphone. Το Blackberry Passport θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: