Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

BlackBerry Passport: Ξεπούλησε Μέσα Σε Δυο Μέρες

blackberry passport_01

Το Blackberry Passport κατάφερε τελικά να κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών και να τραβήξει τα βλέμματα ξανα προς την εταιρία, καθώς μέσα σε δυο μέρες από την επίσημη παρουσίαση του κατάφερε να πουλήσει περισσότερες από 200,000 συσκευές. Ο αριθμός αυτός φυσικά δεν είναι τίποτα μπροστά στα εκατομμύρια των συσκευών που πουλάει η Apple με το νέο iPhone, ωστόσο είναι αρκετός για να δώσει ξανά ώθηση σε μια εταιρία που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει συνεχώς αρνητικό πρόσημο στα οικονομικά της και η δημοτικότητά της έχει πέσει σε τραγικό βαθμό.

Ενδεικτικό της πετυχημένης πορείας της συσκευής είναι ότι το διαθέσιμο απόθεμα στην επίσημη ιστοσελίδα της BlackBerry εξαντλήθηκε σε 10 ώρες, ενώ το απόθεμα του Passport στο Amazon εξαντλήθηκε μέσα σε μόλις 6 ώρες. Η εταιρία, αν ακολουθήσει αυτή την στρατηγική, ίσως τελικά καταφέρει να ανακάμψει οικονομικά και να ξανακερδίσει το χαμένο της γόητρο. Να υπενθυμίσουμε ότι αναμένεται μια ακόμη Blackberry συσκευή μέσα στο 2014, το BlackBerry Classic, που ακολουθεί εμφανέστερα την σχεδιαστική γραμμή της εταιρίας, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στο μέλλον τις πρώτες BlackBerry φορετές συσκευές.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ την πλήρη παρουσίαση του Blackberry Passport.

Πηγή: Bloomberg

Μοιράσου το με τους φίλους σου: