Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το BlackBerry Passport Φωτογραφίζεται Δείχνοντας Το Πόσο Μεγάλο Είναι

Η BlackBerry προσπαθεί να επιβιώσει και για το 2014 θα κυκλοφορήσει τις δύο ναυαρχίδες BlackBerry Passport και Classic που αποκάλυψε τον Ιούνιο. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν QWERTY πληκτρολόγιο, μόνο που το το Passport έχει το πραγματικό σχήμα ενός διαβατηρίου (passport).

Το BlackBerry Passport είναι ένα περίεργο κινητό, και εφόσον δεν έχει παρουσιαστεί κανονικά, δεν έχουμε μια πλήρη εικόνα για αυτό. Από φωτογραφίες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο όμως μπορούμε να δούμε ότι το πλάτος του είναι τουλάχιστον δύο φορές πιο μεγάλο από το iPhone 4 με την 3.5 ιντσών οθόνη. Ακόμα και το πληκτρολόγιο που ανέπτυξε η BlackBerry είναι περίεργο – για να έχει πρόσβαση ο χρήστης σε ειδικά σύμβολα και σημεία στίξης πρέπει να πατήσει τα πλήκτρα και να κάνει swipe για να εμφανιστούν.

Το κινητό θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο και σίγουρα μέχρι τότε θα έχουμε δει το κινητό αναλυτικά. Προς το παρών μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και το βίντεο παρακάτω.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: