Οι Πρώτες Εικόνες Των BlackBerry Με Android

Οι Πρώτες Εικόνες Των BlackBerry Με Android

Όχι ένα, αλλά δύο smartphones με Android ετοιμάζει η BlackBerry στην προσπάθειά της να επανέλθει. Το ένα είναι το BlackBerry Venice με συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο κάτω από την οθόνη του και το δεύτερο είναι ένα παλιό, γνώριμο, κινητό της εταιρίας.

Το BlackBerry Venice θα είναι η ναυαρχίδα της εταιρίας στα κινητά με Android και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα διαθέτει 5,4-ιντσών Quad HD οθόνη, 16-megapixels κάμερα, 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα, 3GB μνήμη RAM και όλα αυτά θα λειτουργούν χάρη στο Snapdragon 808 με τον εξαπύρηνο επεξεργαστή που διαθέτει. Το Venice φημολογείται πως θα λανσαριστεί τον Νοέμβριο και αναμφισβήτητα θα είναι το δυνατότερο μοντέλο της BlackBerry, αλλά και από τα δυνατότερα του 2015 γενικά.

Παλιότερες εικόνες έδειχναν το κινητό με BlackBerry OS αλλά φαίνεται ότι η εταιρία θα προτιμήσει το Android επειδή θα του δώσει μια σημαντική ώθηση (ή θα κυκλοφορήσει 2 μοντέλα με κάθε λογισμικό;).

ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ;

Το δεύτερο Android smartphone της εταιρίας είναι το BlackBerry Passport. Το Passport είναι ένα τετράγωνο κινητό στις πραγματικές διαστάσεις ενός διαβατηρίου και μέχρι στιγμής πωλείται με BlackBerry OS και οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 1440 x 1440 pixels, Qualcomm Snapdragon 800 με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.2GHz, 3GB μνήμη RAM, 32GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, κάμερα 13MP με διάφραγμα f/2.0 και O.I.S. και εμπρόσθια κάμερα 2MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και βίντεο. Η εικόνα που διαμοιράστηκε το @evleaks στο Twitter δείχνει τώρα το κινητό να τρέχει Android 5 και μάλιστα φαίνεται να έχει ανοίξει το εικονικό πληκτρολόγιο…

Ο CEO της BlackBerry, John Chen, έχει δηλώσει ότι θα κυκλοφορήσουν Android smartphones άμα καταφέρουν να κάνουν το λογισμικό αρκετά ασφαλές. Και αφού τώρα βλέπουμε τα παραπάνω κινητά με Android, φαίνεται ότι κατάφεραν να κάνουν το λογισμικό ασφαλές και όχι μόνο κράτησαν το γραφικό περιβάλλον ‘καθαρό’ όπως τα Nexus, αλλά πήραν και την έγκριση από τη Google για να ενσωματώσουν τις υπηρεσίες της (Google Play Store).

Τέλος, να αναφέρουμε πως έχουν ακουστεί φήμες και για το BlackBerry Prague, ένα ακόμα Android smartphone, μόνο που αυτό θα ανακοινωθεί τον Αύγουστο και θα είναι φθηνό. Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη εικόνες του για να ξέρουμε αν ισχύουν οι φήμες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.