Η BlackBerry Αποκαλύπτει Το Android Κινητό BlackBerry Priv

Η BlackBerry Αποκαλύπτει Το Android Κινητό BlackBerry Priv

Η BlackBerry έδωσε τέλος στις φήμες και ανακοίνωσε το πρώτο της Android κινητό, το BlackBerry Priv. Το Priv το είχαμε γνωρίσει με τη κωδική ονομασία «Venice» στις τελευταίες διαρροές και η BlackBerry τελικά το ονόμασε έτσι επειδή το «priv» βγαίνει από το «privacy» (δηλαδή «ιδιωτικότητα»), ένα κομμάτι του Android που έχει προσπαθήσει να βελτιώσει.

Το BlackBerry Priv είναι ένα smartphone με κορυφαία χαρακτηριστικά και συρόμενο πληκτρολόγιο. Τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά γνωρίζουμε ότι διαθέτει 5,4-ιντσών οθόνη με ανάλυση 2560 x 1440 pixels, Qualcomm Snapdragon 808 chipset εξαπύρηνο επεξεργαστή 64-bit, 3GB μνήμη RAM, 32GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 18-megapixels κάμερα με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης, εμπρόσθια κάμερα και 4G LTE συνδεσιμότητα. Τρέχει το Android 5.1 Lollipop με stock UI και εφαρμογές της BlackBerry.

Η καναδέζικη κατασκευάστρια προανήγγειλε τη κυκλοφορία του smartphone στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της, και λίγο μετά ο CEO John Chen έκανε επίδειξη του κινητού στο BNN. Λογικά η εταιρία θα διεξάγει εκδήλωση όπου θα το παρουσιάσει αναλυτικά και αποκαλύψει πότε και που θα κυκλοφορήσει.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.