Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το BlackBerry Priv Ίσως Είναι Το Τελευταίο Κινητό Της Εταιρίας

Οι ημέρες της BlackBerry ίσως είναι μετρημένες και το ολοκαίνουργιο BlackBerry Priv φαίνεται να είναι ο τελευταίος άσσος στο μανίκι της. Το Priv είναι το πρώτο smartphone της καναδέζικης κατασκευάστριας με λειτουργικό Android, και μάλλον θα είναι το τελευταίο της άμα αποτύχει.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο BlackBerry CEO John Chen εξήγησε ότι ο νέος τους στόχος είναι να πουλάνε 5 εκατομμύρια κινητά τον χρόνο έτσι ώστε το τμήμα κινητών να έχει κέρδη (ενώ το τελευταίο τρίμηνο πούλησαν μόλις 800,000 κομμάτια). Προφανέστατα το BlackBerry Priv θα πρέπει να ξελασπώσει την εταιρία. Αν δεν καταφέρουν να φτάσουν αυτόν το στόχο, ο Chen θα σκεφτεί σοβαρά η εταιρία του να εγκαταλείψει την αγορά των κινητών και να επικεντρωθεί στο τμήμα λογισμικού το οποίο αναπτύσσει λογισμικό ασφαλείας και επιχειρήσεων για κινητά τηλέφωνα.

Αν αποτύχει το BlackBerry Priv κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το τελευταίο smartphone της BlackBerry. Μιλώντας για αυτό, ο CEO δήλωσε ότι ενώ ενσωματώνει χαρακτηριστικά για επαγγελματίες, προορίζεται για όλο τον κόσμο και στοχεύει τις ναυαρχίδες των υπόλοιπων εταιριών. Επίσης είπε ότι οι Αμερικάνοι θα μπορούν να το αγοράσουν από όλους τους παρόχους στις Η.Π.Α. και δεν ανέφερε αν τελικά θα το κυκλοφορήσει στα εδάφη μας.

Οι παραπάνω δηλώσεις μας θυμίζουν αυτές του CEO της Sony ο οποίος αποκάλυψε ότι αν το τμήμα κινητών δεν αποφέρει κέρδη μέσα στο επόμενο έτος, το 2016, θα σκεφτούν και αυτοί σοβαρά να εγκαταλείψουν την αγορά των κινητών. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Chen είπε πως μόνο το Blackphone προσφέρει καλύτερη ασφάλεια από τα BlackBerry!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: