Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

BlackBerry: Νέες Ζημίες, Νέα Συνεργσία, Νέα Κινητά

Τα γραφεία της BlackBerry

Τα γραφεία της BlackBerry

Εκεί που λες ότι το δράμα της BlackBerry τέλειωσε, έρχεται κάτι ακόμα χειρότερο. Η BlackBerry ανακοίνωσε ακόμα περισσότερες ζημιές αλλά και νέα συνεργασία που θα οδηγήσει σε νέα κινητά.

Η εταιρία με έδρα στο Καναδά είχε αυτό το τρίμηνο μαζική καθαρή ζημία 4,4 δισεκατομμύρια δολάρια! Το κέρδος της για το τρίτο τρίμηνο του 2013 ήταν μόλις $1,2 δις, δηλαδή πτώση 24% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, και 56% την ίδια περίοδο του οικονομικού έτους 2013.

Όσον αφορά τα smartphones της, η καναδέζικη κατασκευάστρια πούλησε 1,9 εκατομμύρια smartphones, πάλι με μεγάλη πτώση σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο όπου πούλησε 3,7 εκατομμύρια. Παρόλα αυτά ίσως υπάρχει φως στο τούνελ. BlackBerry και Foxconn συνεργάζονται για τα επόμενα 5 χρόνια. Η Foxconn έχει εργοστάσια στη Κίνα και αυτή έχει συνεργαστεί με την Apple και άλλους γνωστούς κολοσσούς για να κατασκευάζει τα κινητά και τα tablet τους. Μαζί με την Foxconn θα φτιάξουν οικονομικά smartphone για αναδυόμενες αγορές. Για να δούμε τι θα καταφέρουν μαζί.

Πηγή | Πηγή Εικόνας

Μοιράσου το με τους φίλους σου: