Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η BlackBerry Ένα Βήμα Πριν Την Εξαγορά Της Για $4.7 Δισ.

BlackBerry Z10 Limited Edition Hands-on

Η BlackBerry ακολουθεί τα μονοπάτια της Nokia και θα πάει για εξαγορά από άλλη εταιρία. Και η BB θα εξαγοραστεί το ίδιο φθηνά με τους φιλανδούς – μόλις $4.7 δισ.!

Αν η εξαγορά εγκριθεί μέσα στις επόμενες 40 ημέρες, η Fairfax Financial Holdings (ένας όμιλος με χρηματοοικονομικές υπηρεσίες) θα κατέχει την BlackBerry η οποία πριν από πέντε χρόνια σαν RIM άξιζε περισσότερο από $83 δισ. Ήδη η Fairfax κατέχει το 10% των μετοχών της εταιρείας και προτίθεται να αγοράσει τις υπόλοιπες για 9$ την μία.

Οι Καναδοί έχουν περισσότερο από ένα μήνα να εξετάσουν και τις άλλες επιλογές για εξαγορά που θα προκύψουν, αν και η εταιρία που θα την αγοράσει θα πρέπει να σκεφτεί του χρόνου το γεγονός πως η BlackBerry θα έχει λειτουργικές ζημιές μεταξύ 930 και 960 εκατομμυρίων δολαρίων. Περισσότερα για αυτό μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: