Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

John Chen: Θα Ξαναχτίσω Την BlackBerry

John Chen

Τώρα που η BlackBerry δεν θα πουληθεί σε κάποια άλλη, τι θα απογίνει; Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος John Chen έχει ευχάριστα νέα για τους fans. Η εταιρία τελικά δεν θα αποχωρήσει από την αγορά των smartphone όπως ανακοίνωσε ο πρώην CEO!

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος στο παρελθόν είχε διάφορες επιτυχίες. Είχε οργανώσει την επιχείριση Sybase με λογισμικό και υπηρεσίες για άλλες επιχειρήσεις, η οποία το 2010 εξαγοράστηκε από μια άλλη εταιρία κολοσσό για λογισμικό επιχειρήσεων, τη SAP. Ήταν επίσης ένας ανώτερος σύμβουλος στην ιδιωτική εταιρεία Silver Lake Partners η οποία συνεργάστηκε με τον Michael Dell για να εξαγοράσει την Dell το 2013. Και εξαιτίας αυτής της σύνδεσής του, είχε ζητήσει να χορηγηθεί άδεια στην Dell ώστε να χρησιμοποιεί το BlackBerry 10 στα κινητά της, όμως αυτό το αρνήθηκε η BlackBerry.

Ο Chen ανέφερε:

Το κάνω αυτό μακροπρόθεσμα. Θα ξαναχτίσω αυτή την εταιρία.

Ο John Chen φαίνεται ο πιο καταξιωμένος άνθρωπος αυτή τη στιγμή για CEO της καναδέζικης εταιρίας και ίσως στο τέλος να καταφέρει να επαναφέρει την εταιρία στην 3η θέση ξεπερνώντας το Windows Phone. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουν, όπως να αναπτύξουν ακόμα καλύτερο λογισμικό για κινητά και να κατασκευάζουν κορυφαία σε καλές τιμές. Επίσης μπορούν να χορηγούν σε άλλες εταιρίες το BlackBerry OS ώστε να βγάζουν και έτσι λεφτά, όπως κάνει η Microsoft με το Windows Phone. Θα τα καταφέρει ο Chen ή θα είναι η πρώτη του σημαντική αποτυχία;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: