Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η BlackBerry Ετοιμάζει Ένα Android Smartphone

BlackBerry Passport

Η BlackBerry όσο και αν προσπαθεί δεν μπορεί να πείσει τον κόσμο να αγοράσει τα κινητά της, οπότε σκέφτεται να στραφεί στη λύση του Android. Ένα κινητό με Android που προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά και έχει μια διαφορετική προσέγγιση από τις αντίπαλες προτάσεις θα μπορέσει να φέρει λεφτά στα ταμία της εταιρίας.

Αρχικά, οι πρώτες αναφορές δημοσιεύτηκαν από το Reuters και ισχυρίζονταν ότι η εταιρία θα κυκλοφορήσει ένα Android smartphone το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τύπου slider με ενσωματωμένο ένα φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο και οθόνη αφής. 2 από τις 4 πηγές του Reuters ανέφεραν ότι θα είναι slider smartphone. Αργότερα, μια άλλη αναφορά έγραφε πως το smartphone θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με τη Samsung.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά για τη BlackBerry που θα εργαστεί πάνω στο Android. Το BlackBerry OS 10 υποστηρίζει Android apps και στις τελευταίες εκδόσεις έχει προστεθεί το Amazon AppStore για λήψη Android apps. Επίσης, έχει κυκλοφορήσει το BBM για Android. Τέλος, αυτή δεν θα είναι ούτε η πρώτη φορά που η εταιρία θα συνεργαστεί με τη Samsung, αν συνεργαστεί. Στο παρελθόν είχε βοηθήσει τη Samsung να βελτιώσει το KNOX με χαρακτηριστικά από το BES 12.

Ας ελπίσουμε ότι οι Κορεάτες θα την βοηθήσουν να κατασκευάσει κάτι πραγματικά καλό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: