Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το BlackBerry Bold 9900 Ξαναμπαίνει Στην Παραγωγή

Το BlackBerry Bold 9900 είναι από τα καλύτερα και ομορφότερα κινητά της BlackBerry και παρά το ότι είναι πολύ παλιό πλέον, η εταιρία το ξαναβάζει στην παραγωγή!

Την είδηση αυτή την επιβεβαίωσε ο John Chen, ο τωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της καναδέζικης εταιρίας, και ενώ κάποιοι θα έλεγαν ότι τρελάθηκε, υπάρχει ένας λόγος που το αποφάσισε αυτό: στα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας αναφέρεται ότι πουλήθηκαν 3.4 εκατομμύρια συσκευές. 2.3 εκατομμύρια από αυτές ήταν μοντέλα που έτρεχαν το BlackBerry 7 OS!

Αντί λοιπόν η εταιρία να προσπαθεί να προωθήσει το BlackBerry 10 και τις δύο-τρις συσκευές που το τρέχουν (και δεν πουλάνε), θα προσπαθήσει να πουλήσει ένα παλιό αγαπημένο με το καλύτερο QWERTY πληκτρολόγιο επάνω σε κινητό του 2011. Αν το πουλάει με τιμή γύρω στα €99 σε όλο το κόσμο ίσως τα πάει καλά. Αν αξίζει η αγορά του θα μάθουμε μέσα στους επόμενους 18 μήνες που θα βγει στην αγορά.

Μπορούμε να θυμηθούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: