Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

BlackBerry Vienna: Διέρρευσε Το Δεύτερο Android Smartphone

Το BlackBerry PRIV, το πρώτο της εταιρίας με Android, μόλις άρχισε να κυκλοφορήσει στις πρώτες αγορές και μαζί άρχισαν οι φήμες για το δεύτερο BlackBerry με Android, BlackBerry Vienna.

Το BlackBerry Vienna (η κωδική του ονομασία) φαίνεται να βρίσκεται στη μεσαία κατηγορία προϊόντων με τη τιμή του να κυμαίνεται στα €300-500. Διαθέτει candybar σχεδιασμό με QWERTY πληκτρολόγιο κάτω από την οθόνη, σε αντίθεση με το PRIV το οποίο έχει συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο. Δυστυχώς είναι νωρίς ακόμα για να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά του.

Από την εικόνα του αξιόπιστου blog CrackBerry βλέπουμε ότι το Vienna θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα – λευκό/γκρι, σκούρο μπλε, μαύρο και κόκκινο – και εκτός από το QWERTY πληκτρολόγιο έχει επίσης ενσωματωμένα τα τρία κουμπιά πλοήγησης του Android ακριβώς κάτω από την οθόνη. Σίγουρα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: