Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

BlackBerry: Είμαστε Ακόμα Ζωντανοί

BlackBerry Z10

Το δράμα της BlackBerry τελικά τελειώνει με τον νέο της Διευθύνων Σύμβουλο, John Chen, να βάζει σε μια τάξη τα πράγματα μιλώντας για το μέλλον της εταιρίας. Εκείνη η χρηματοδότηση από την Fairfax Financial και άλλους επενδυτές πραγματοποιήθηκε και η εταιρία επιστρέφει.

Η καναδέζικη κατασκευάστρια κινητών τηλεφώνων θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα ενώ χάρη στη χρηματοδότηση της Fairfax, θα πρέπει να την διαφημίζει. Η νέα πλώρη που βάζει στοχεύει στην ανάπτυξη τεσσάρων θεμάτων: συσκευές πολλαπλών πλατφορμών, διαχείριση της κινητικότητας των επιχειρήσεων (EMM), IM και email για πολλαπλές πλατφόρμες και ολοκληρωμένα συστήματα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: John Chen: Θα Ξαναχτίσω Την BlackBerry

Η BlackBerry θα συνεχίσει επίσης να ερευνά νέες λύσεις για τις επιχειρήσεις και νέα μέτρα για την ασφάλεια. Ο Chen βρήκε την ευκαιρία σε email να θυμίσει στους χρήστες το πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια. Επίσης ανέφερε πως η BlackBerry δεν είναι μόνο BlackBerry συσκευές, αλλά και η διαχείριση όλων των συσκευών για επιχειρήσεις ανεξαρτήτου κατασκευή ή λειτουργικού.

Είναι ξεκάθαρο πως πλέον μιλάμε για μία BlackBerry στραμμένη στις επιχειρήσεις φτιάχνοντας προϊόντα ειδικά σχεδιασμένες για αυτές με υψηλή ασφάλεια. Και είναι η μόνη που ρίχνει τόση δουλειά επάνω σε αυτές. Και με όσα ειπώθηκαν, μας κάνουν να απορούμε αν η εταιρία θα ανοιχτεί και σε άλλες πλατφόρμες ώστε να προσεγγίσει τους επαγγελματίες. Για να δούμε πως θα τα πάει τώρα…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: