Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

BlackBerry Z10 Teardown Από Την TechInsights

BlackBerry Z10 Teardown

Η ομάδα της TechInsights έχει την τιμή να κάνει το πρώτο teardown του πολυσυζητημένου και πολυαναμενόμενου BlackBerry Z10 της BlackBerry. Στα εσωτερικά του κινητού η ομάδα βρήκε εξαρτήματα που έχει το Galaxy SIII και άλλα smartphones του 2012, όπως αναφέρει. Ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon S4 Plus από την Qualcomm, η RAM και η εσωτερική μνήμη από την Samsung και άλλα εξαρτήματα από εταιρίες όπως οι Texas Instruments και ST Microelectronics. Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, η μητρική και το σασί είναι όμορφα κατασκευασμένα και μάλλον δεν θα είναι δύσκολο να ανοιχτεί από κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας. Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες μπορείς να μπεις εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: