Τα BlackBerry Z3 Και BlackBerry Q20 Ανακοινώθηκαν Μαζί Με Το BES 12

Τα BlackBerry Z3 Και BlackBerry Q20 Ανακοινώθηκαν Μαζί Με Το BES 12

Η BlackBerry ταξίδεψε και αυτή στη Βαρκελώνη για αυτές τις ημέρες όπου ανακοίνωσε στην έκθεση MWC 2014 τα δύο νέα της smartphone. Οι ονομασίες τους είναι BlackBerry Z3 και BlackBerry Q20, με το πρώτο να έχει οθόνη αφής και το δεύτερο φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο. Παράλληλα, ο καναδέζικος κατασκευαστής ανακοίνωσε και το νέο BES 12.

Ξεκινώντας με το BlackBerry Z3, να αναφέρουμε ότι στο παρελθόν εδώ στο Tech Community το είχαμε γνωρίσει ως BlackBerry Jakarta. Όπως και να έχει, το Ζ3 είναι ένα προσιτό smartphone με τιμή $200. Η εταιρία αποκάλυψε μόνο πως τρέχει το BlackBerry 10.2.1, υποστηρίζει LTE δίκτυα και έχει μια “μοντέρνα” οθόνη 5 ιντσών. Από τις προηγούμενες διαρροές ωστόσο έχουμε μάθει πως χρησιμοποιεί διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz με 1.5GB μνήμη RAM, οθόνη ανάλυσης 540 x 960 pixels, 5-megapixel κάμερα, 1.1 megapixel εμπρόσθια κάμερα, 8GB χωρητικότητα και 2,650 mAh μπαταρία. Θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ινδονησία τον Απρίλιο.

Το BlackBerry Q20 (η φωτογραφία του κινητού δεν βρίσκεται ούτε στο δελτίο Τύπου) έρχεται με φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY. Οι πληροφορίες και για το Q20 είναι περιορισμένες. Αυτά που ξέρουμε είναι ότι φέρνει πίσω το ξεχασμένο trackpad και σε σχέση με το Q10 διαθέτει μια πιο μεγάλη οθόνη 3,5 ιντσών και μια μεγαλύτερη μπαταρία. Θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του χρόνου με άγνωστη τιμή.

Τέλος, η εταιρία έκανε γνωστό στο κόσμο τη νέα πλατφόρμα Mobile Device Management, BES 12. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα BES τα οποία απαιτούσαν BlackBerry συσκευές, το νέο υποστηρίζει και BlackBerry 10 συσκευές, καθώς επίσης και iOS/Android/Windows Phone.

  • Μπορείς να δεις όλη τη κάλυψή μας για την έκθεση MWC 2014 εδώ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.