Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το BlackBerry Z3 Εμφανίζεται Δίπλα Στα BlackBerry Z10 Και BlackBerry Z30

Μια φωτογραφία που μας έρχεται από τη Μαλαισία μας δείχνει το BlackBerry Z3 δίπλα στα BlackBerry Z10 και BlackBerry Z30. Το Z3 είναι το πρώτο κινητό της BlackBerry που θα μπει στη γραμμή παραγωγής της Foxconn χάρις στο πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο εταιρίες. Με αυτό το συμβόλαιο η Foxconn θα σχεδιάζει και θα παράγει τα κινητά, ενώ η BlackBerry θα φτιάχνει το λογισμικό και θα προωθεί τα κινητά. Οι εταιρίες θα μοιράζονται τα κέρδη. Τα κινητά θα είναι οικονομικά για να υπάρχει ζήτηση στις αναδυόμενες χώρες της Ασίας.

Το BlackBerry Z3 όπως βλέπουμε στην φωτογραφία έχει 5 ίντσες οθόνη και εξωτερικά θυμίζει τα Xperia Z της Sony. Βρίσκεται δίπλα στο κόκκινο Z10 και το ασημί Z30. Η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή τον Απρίλιο στην Ινδονησία με χαμηλή τιμή και παράλληλα με αυτό αναμένουμε να δούμε ξανά στην αγορά το… BlackBerry Bold 9900, ένα κινητό του 2011 με φοβερό φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο και BlackBerry 7 λειτουργικό σύστημα.

Πηγή (μεταφρασμένο)

Μοιράσου το με τους φίλους σου: