Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Bloomberg: Νέος CEO Της Microsoft Ο Satya Nadella, Έξω Ο Gates

Αναφορές λένε ότι η Microsoft σκέφτεται τον Satya Nadella σαν τον νέο Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας μετά από πολύμηνη αναζήτηση. Ο συγκεκριμένος φημολογείται ότι είναι στη κορυφή των υποψήφιων ατόμων που θα πάρουν τη θέση του Steve Ballmer, και τώρα το Bloomberg μαζί με άλλα μέσα αναφέρουν ότι πιθανότατα θα πάρει αυτό το ρόλο. Ο εκπρόσωπος της Microsoft, Frank Shaw, δεν απέρριψε αλλά ούτε επιβεβαίωσε τις αναφορές. Οι πηγές του Bloomberg σημειώνουν ότι η απόφαση ακόμα δεν έχει ληφθεί αλλά ο Nadella είναι ο πιθανότερος υποψήφιος.

Επιπρόσθετα, η αναφορά λέει ότι το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft σκέφτεται να αντικαταστήσει τον Bill Gates από τον τωρινό πρόεδρο της εταιρίας. Ο αφρικανοαμερικανός John Thompson που βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο είναι ένας πιθανός διάδοχος. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο Thompson είχε συμβουλεύσει στο παρελθόν τον Ballmer να προσαρμοστεί στον ανταγωνισμό.

Όσον για τον CEO, ο Satya Nadella δεν είναι τυχαίος. Είναι στη Microsoft για πάνω από 20 χρόνια. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Ινδία πριν τελικά πάει στις ΗΠΑ για τη μελέτη της επιστήμης των υπολογιστών. Πριν πάει στη Microsoft δούλευε στη Sun Microsystems μέχρι στην 1992 και μόλις έφτασε στο Redmond δούλευε για τις online υπηρεσίες της εταιρίας και κατά περιόδους στα Office και Bing. Πρόσφατα ξαναπήγε στις cloud υπηρεσίες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: