Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοινώθηκε Το Bluetooth 4.1 Με Νέες Λειτουργίες

Bluetooth 4.1

Μετά το USB Type-C και το DisplayPort 1.3 που ανακοινώθηκαν χθες, τώρα το Bluetooth Special Interest Group (SIG) ανακοίνωσε το Bluetooth 4.1 που θα βοηθήσει τόσο τους χρήστες, όσο και τους προγραμματιστές.

Το νέο αυτό πρότυπο είναι σχεδιασμένο για να βρίσκει τις μεταδόσεις των 4G LTE δικτύων και έτσι θα μειωθούν οι παρεμβολές. Φυσικά αυτό γίνεται αυτόματα ώστε ο χρήστης να έχει την καλύτερη εμπειρία. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν βελτιωθεί οι συνδέσεις μεταξύ Bluetooth συσκευών. Ο χρόνος επανασύνδσεης σε άλλη συσκευή έχει μειωθεί και αν ο χρήστης φύγει από ένα δωμάτιο και μετά επιστρέψει οι συσκευές συνδέονται ξανά χωρίς ο χρήστης να κάνει κάτι. Τέλος, όπως ήταν αναμενόμενο, τα δεδομένα στέλνονται ακόμα πιο γρήγορα σε σχέση με τα προηγούμενα πρότυπα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Bluetooth 4.1 μπορείς να διαβάσεις εδώ. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα δούμε τις πρώτες συσκευές με BT 4.1.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: